Grillsütők

Faszenes grill

    A gömbölyű grillező titka speciálisan kialakított formájában rejlik. Alján apró lyukak vannak, ez biztosítja a friss levegő beáramlását, így a parázs megfelelő mennyiségű oxigént kap. Minthogy teteje van, a felszálló forró levegő az étel körül kering, így az...

Direkt grillezés faszenes grillben

  A direkt eljárás a 25 percnél rövidebb elkészítési időt igénylő fogások esetén alkalmazható, pl. ha sertés - vagy marhahússzeletet, rablóhúst, sült kolbászt vagy zöldségeket kívánunk sütni. Készítsuk elő a grillezőt osszuk el a faszenet egyenletes rétegben a grillező...

Indirekt grillezés faszenes grillben

  Ez a párolási - sütési eljárás nagyobb darab húsok (pl.: karaj egyben), egész szárnyasok elkészítésére alkalmas. Az indirekt grillezés csak fedéllel ellátott gömbölyű grillezőben oldható meg. Készítsük elő a készüléket. A direkt eljárástól eltérően ebben az esetben...

Gázgrill

Előnye a faszenes grillezővel egyszerű kezelési módja,tisztasága és a gyors üzembe helyezés.  A gázpalack csatlakoztatása után kezelése ugyanolyan egyszerű, mint egy konyhai tűzhelyé. Mindössze 10 percre van szükség ahhoz, hogy elkezdhessük a grillezést. A...

Direkt grillezés gázgrillben

  A direkt eljárás a 25 percnél rövidebb elkészítési időt igénylő fogások esetében alkalmazható, pl.: ha sertés- vagy marhahússzeletet, rablóhúst, sült kolbászt vagy zöldségeket kívánunk sütni. Direkt eljárásnál az étel a hőforrás felett sül meg saját zsírjában, szaftosan, de...

Indirekt grillezés gázgrillben

  Az indirekt eljárás nagyobb darab húsok, pl.: egybesültek, szárnyasok vadhúsok, illetve magas zsírtartalmú ételek pl.: kolbászfélék, kacsa elkészítésére alkalmas. Ez utóbbiak esetében célszerű grillezendő húst, szárnyast alumínium tálcán vagy tepsiben grillezni. Az edénybe...
Készíts ingyenes honlapot Webnode