Grill pác halakhoz
Chilis marinád
3 ek barnacukor, 2 zöldcitrom friss leve, 1 chili aprítva, 1 gerezd fokhagyma préselve, 2 ek mogyoróolaj, 2 ek aprított koriander
Citromos marinád
3 citrom leve, 2 fokhagyma préselve, 0.5 csésze aprított petrezselyemzöld, 3 ek olívaolaj
Mediterrán marinád
0.5 csésze citromlé, 3 ek olívaolaj, 2 tk petrezselyemzöld aprítva, 2 tk bazsalikom aprítva, 1 tk oregánó aprítva, bors
Alap marinád halhoz
0.5 csésze fehér bor, 1 kis hagyma aprítva, 0.5 csésze szójaszósz, 3 ek víz, 1 fokhagyma aprítva, 2 ek barnacukor, őrölt bors, néhány csepp Tabasco