Grill pác zöldségekhez
Csípős pác
Bazsalikomos pác
Joghurtos pác
Grillezett zöldségek
Mi férfiak nem nagyon favorizáljuk ezeket a zöldségeket, inkább húst hússal, bevallom én sem, de azért leírok néhány alap dolgot mire is figyeljünk oda!
A zöldségeket általában natúron grillezzük de pácolhatjuk is őket, ne vigyük túlzásba mert az alap ízt úgy is a faszén adja meg nekik.
A zöldségeket nem érdemes 30 percnél tovább pácolni, sőt sokszor elég sütés előtt megkenni őket és sütés közben még pár réteget felvinni rájuk.
Vigyázzunk a zöldfűszerekkel mert hamar megéghetnek, miközben a haverokkal sörözünk és ez kellemetlenné teszi a zöldség ízét.
A sütés végén, tálaláskor öntettel gazdagíthatjuk az ízvilágát.